venerdì 4 dicembre 2020

Vand strung mic

Greci Tulcea octombrie. Până astăzi unele strunguri de vânzare apărute în vremuri străvechi încă mai există, pentru lucrări de artizanat legate de tradiții.


Modele mai vechi se vând însă sub forma acelor de mâna a doua, precum un strung mic second hand. Oferte produse si servicii: strung mic.


Toate piesele sunt originale, in excelenta stare de functionare.

Un strung foarte mic ideal pentru debitari, prelucrari longitudinale,gaurire, filetare si prelucrari coniceViteza de rotatie neobisnuit de mare, reglabila electronic permite prelucrarea pieselor de diametre foarte mici Un strung foarte mic ideal pentru. Prin accesarea oricărui element din portalul NoZi.


Acceptă și Continuă", ești de acord cu utilizarea cookie-urilor și a altor tehnologii pentru a procesa datele tale personale, pentru a-ți îmbunătăți și personaliza experiența în portalul NoZi. Pentru lucrari de mecanica fina. Bun pentru o firma mica, bun pentru lucru acasa.


Se vinde cu tot ce se vede in poze. Reconditionat partial.

Mai trebuie montat sistemul de schimbarea a vitezelor sub masa masinii si legatura electrica. Mic strung de banc pentru prelucrarea metalelor cu electronic. Contururi complicat pot fi strunjite.


Cumpara acum, 100% sigur prin Garantia de Livrare. Cumparati strunguri de lemn, universali in Moldova, oferte avantajoase cu livrare rapida in toata tara. MN TOS, perfect functional, toate accesoriile, banc de lucru, in stare perfecta, pretul este negociabil, se face proba de functionare la fata locului. Cel mai mic pret si oferte speciale.


Informatii actualizate despre stoc si transport. Caracteristici: Motor cu inductie Potrivit pentru producerea de piese din lemn mici Design-ul este unul compact, strungul incapand chiar si in ateliere de mici dimensiuniCele patru.


Ascolta senza pubblicità oppure acquista CD e MPadesso su Amazon. Firească este și posibilitatea selectării avansului. Acum avem 1anunțuri în casă și grădină pentru vand strung, de pe olx. Vă interesează strunguri de vanzare ieftine în Moldova?


DICON – strunguri noi de vanzare cu livrarea in Chișinău și Moldova. Lungime de strunjire.


Rpm Controller Siemens Este strung care a fost la expozitii, are pret special, pretul unui astfel de echipament este.

Un serviciu de căutare convenabil pentru cumpărarea, vânzarea, echipamentele și materialele industriale în România. Vans strung in stare perfecta de functionare ! Utilajele sunt intr-o stare foarte buna de functionare avand si accesorii. PRETURI FARA CONCURENTA - DE LA 2EURO! Predarea se va face personal in sector, Bucuresti.


Strung magazine, preturi, oferte. Visualizza i profili delle persone di nome Mic Vand. Ministrung de banc in stare de functionare. Se negociaza in limita bunului simt.


Magazin online - va oferim cutite strung. Deezer: kostenloses Musikstreaming. Cursa longidudinala 7mm. Pinola nu are Comanda numerica. Hunor 7Portcutit multifix. Brasov are ca principal domeniu de activitate comertul cu scule si accesorii autohtone si de import. Se mai vinde si un polizor industrial 380w si universal cu bacuri toate in stare buna de functionare. Accesezi detaliile anuntului vand strung carusel si contactezi persoana care l-a publicat in mod direct, fara intermediari.


Vand strung, anunt pe AnunturiGalati. Pretul afisat de vanzator pentru vand strung carusel este de doar EUR. Cartea masinii de frezat de gaurit a strungului, Cartea masinii strung cartea masinii freza cartea masinii bormasina, Vand carte tehnica service masini unelte contine schema electrica si mecanica, Vand cartea masinii include schema electrica mecanica etc, Cartea de operare si service reparatii pentru masini unelte, Vand cartea masinii pentru masini unelte, Vand cartea masinii pentru masini.

Nessun commento:

Posta un commento

Nota. Solo i membri di questo blog possono postare un commento.