giovedì 19 novembre 2020

Strung de vanzare pret

Vei gasi usor pe OLX. Bucuresti, Ilfov si alte orase din tara si vei putea intra usor in legatura cu cei care le-au publicat. Strung de metal dar adaptat la lemn. Satu Nou de Jos sep.


Vezi date tehnice pentru strung universal si solicita online oferta de pret personalizata!

Câmpul destinat e-mailului nu trebuie să fie gol Vă rugăm să introduceți o adresă de e-mail validă. Pret (Lei)-Moneda. Cumpara acum, 100% sigur prin Garantia de Livrare.


Scapa rapid de stocuri de marfa. De vanzare plansaiba pentru strung de 5cu bacuri incluse. Anunturi gratuite, peste milioane: anunturi imobiliare, anunturi auto, telefoane mobile, locuri de munca, apartamente de inchiriat, masini second han haine. Cauta strung de vanzare cu pret in Diverse, numai in Afaceri - Industrie gasesti cele mai bune preturi pentru strung de vanzare.


Gasiti cele mai bune preturi pentru strung de vanzare de la diferiti producători.

URGENT - pret avantajos. Magazin online - va oferim cutite strung. Utilizarea unui centru de prelucrare tip strung combinat cu freza se intalneste deseori in micile ateliere de prelucrari metalice sau atelierele de intretinere si reparatii. Acest strung de lemn este livrat standard fara dispozitivul.


Accesezi detaliile anuntului strung, freza, masina de rectificat plan si contactezi persoana care l-a publicat in mod direct, fara intermediari. Poti sa comanzi direct strung, freza, masina de rectificat plan, care este in Bucuresti. Oferte produse si servicii: strung paralel.


Manerele din lemn sunt in regula daca aveti de batut o multime de cuie, dar iti se recomanda purtarea manusilor de siguranta. Pentru a finaliza taierile curate, este necesara o dalta buna din otel aliat.


Cumpar strung de lemn Cumpar strung de lemn, diametru minim 5mm de prelucrat. Doresc sa fie utilat cu pinola si sa imi ofere posibilitatea de atasare cutite (tip strung metal). Ma intereseaza second hand sau nou. Va rog frumos sa ma contactati pentru oferte.


Cartea masinii de frezat de gaurit a strungului, Cartea masinii strung cartea masinii freza cartea masinii bormasina, Vand carte tehnica service masini unelte contine schema electrica si mecanica, Vand cartea masinii include schema electrica mecanica etc, Cartea de operare si service reparatii pentru masini unelte, Vand cartea masinii pentru masini unelte, Vand documentatie tehnica cu schema. Daca aveti Scule aschiere toate tipurile de vanzare trimiteti oferta dvs.


Vand ATV -uri Noi - IMPORT GERMANIA - ATV Ieftin pentru ADULTI SI COPII!

PRETURI FARA CONCURENTA - DE LA 2EURO! Cauti firme care ofera produse sau servicii de care ai nevoie, pentru a obtine cele mai convenabile preturi. Lungime de strunjire.


Rpm Controller Siemens Este strung care a fost la expozitii, are pret special, pretul unui astfel de echipament este. Se poate achita si in rate. CNC strung Vertical de prelucrare centralei Keel.


Căutarea pentru 5m strung cnc verticale prelucrare chilei centrala de vanzare ? Cutite pentru strung. Cele mai bune oferte la Echipamente de atelier prin ProfitRomania.


Vand strung sn 25 adaptat la 220V. Am la el inca setuei de bacuri pentru universal, inca un universal, maneta originala pentru 380V. DICON – strunguri noi de vanzare cu livrarea in Chișinău și Moldova. Vand ifron strung metal motor u 650.


Vand Masina de Frezat FUS cu accesorii. Homemade adaptor for drilling angled holes in a rifle brake. A separate hand drill turns the spindle to make the required angled holes. Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.


Mașină de strunjire compactă dar puternică ProCraft WMM8- ideală pentru prelucrarea precisă a produselor din metal. Poate fi folosit într-un mediu casnic sau într-un mic atelier de reparații.


Salutare, O buna amica vinde doua strunguri care au apartinut domnilor Teodorescu. Unul dintre strunguri cel cu c. Este un strung deosebit cu batiu masiv de fonta, avans ptr filete, poate fi vazut la marii profesionisti pe forumurile de profil (prelucratori prin aschiere) Accept testare cu ceasul comparator si orice fel de verificari.


Conditii de vanzare.

Nessun commento:

Posta un commento

Nota. Solo i membri di questo blog possono postare un commento.