martedì 9 luglio 2019

Masini combinate

Masini combinate

Consultanta tehnica produse. Contactati-ne pentru detalii. Va invitam pe site! In industria de prelucrare secundara a lemnului din tara noastra, se observa in ultimii ani o dezvoltare de amploare a atelierelor de mici dimensiuni.


Fierastrau cu masa mobila si freza. Masini Combinate OLX.


Cu aceste masini combinate, tamplarii por selecta diverse functii pentru prelucrarea lemnului si pot realiza orice ajustare necesara pentru operatiunea in cauza. Ca orice utilaj, si masinile combinate universale necesita lucrari de intretinere pentru a mentine integritatea si performanta acestora.


Achizitia unei astfel de masini combinate este foarte profitabila, aceasta detinand mai multe functii, putand fi utilizata. O gama de utilaje de prelucrare a lemnului este reprezentata de masinile combinate (MUT). Acest tip de masini le intalnim in atelierele mici deoarece pentru acestea sunt foarte avantajoase. Magazinul nostru va pune la dispozitie trei tipuri de utilaje de tip MUT: - modelele de masini.


Combinata de tamplarie Cosmos Elite by Damatomacchine. Mașină pentru prelucrarea lemnului cu functii ferăstrău circular Ø 2mm, căruciorul de îndreptare cu cursă maximă de 5mm, freza cu cap port-cuţite de mm, lăţime max. Acest model de masini combinate se utilizeaza la operatiunile de debitare si frezare a pieselor din lemn, fiind un utilaj compact si practic care prezinta doua functii.


Masini combinate

Folosește funcția de filtrare din stânga paginii pentru o căutare eficient. Daca vrei sa vinzi ceva vei putea adauga foarte usor anunturi gratuite. Esti in cautare de utilaje de tamplarie combinate ? Vezi promotiile lunii la masini combinate tamplarie pe proma. Garantia de Livrare.


Având în vedere contextul intern si international actual, în conditiile pandemiei de coronavirus COVID 1 ne cerem scuze anticipat, pentru eventualele intarzieri care pot aparea in preluarea comenzilor si livrarea coletelor! Versatilitatea o face masina.


Sorteaza: Articol(e): C C. Gama de masini combinate pe care v-o prezentam si care include circulare cu abric, circular cu masa si abric (abric cu circular, abricht cu circular, circular cu abricht), circular cu abric si freza se adreseaza atat utilizatorilor amatori, cat utilizatorilor profesionisti din micile ateliere de prelucrare a lemnului. Modelele de masini combinate circular de formatizat si freza sunt echipamente combinate pentru prelucrarea lemnului.


Aceste masini pot realiza doua operatiuni, respectiv de debitare si frezare a pieselor din lemn, combinand doua functii intr-o masina compacta si practica. Aceasta este doar o selecție din gama noastră de utilaje de prelucrarea lemnului și de tâmplărie.


In cazul in care se lucreaza intens, cu mai multi operatori aceste utilaje nu pot fi utilizate pe rand pentru cate o operatiune - acesta fiind inconvenientul lor. Aceasta Punere In Functiune este realizata de o echipa din Germania.


Oferte produse si servicii: masini combinate. Vanzari auto, motociclete, camioane, utilaje si piese auto. Anunturi gratuite cu masini noi sau second si dealeri auto. Gama variata de produse la cele mai bune tarife din tara pentru masini, scule si utilaje tamplarie.


Oferim consultanta si solutii complete pentru echipamentele de prelucrarea lemnului. Tennant cu livrare din stoc sau in maxim zile, la cel mai bun pret. Regasiti mai jos perii, suporturi de pad si lamele aspiratie masini spalat aspirat pardoseli Tennant. Cod producator 076.


Masini combinate

Craiova - Oferta vanzare. Se afiseaza 1-din articole. Sortare dupa Adauga la comparatie. Căutare: Solicita piesa de schimb. Contul meu Cosul meu Finalizare comanda.

Nessun commento:

Posta un commento

Nota. Solo i membri di questo blog possono postare un commento.