lunedì 5 febbraio 2018

Fierastrau cu banda

Fierastrau cu banda

Unelte - Scule - Feronerie » Unelte si piese 98lei. Fierastrau cu banda GBS. Ferastrau cu banda 4W, BAS 2Precision, Metabo. Makita DPB182Z, 18V, 4. Adauga in cos Compara.


Produse pe pagina: Sorteaza. Modelele de fierastraie cu banda pot fi utilizate, asa cum am mentionat anterior, pentru prelucrarea lemnului. Gasiti si fierastrau electric, fierastrau banzic.


Functia semi-automata include, de regula, actionarea hidraulica a menghinei, coborarea hidraulica controlata a bratului, ridicarea acestuia dupa finalizarea debitarii, precum si blocarea automata a panzei in cazul ruperii acesteia. Solutie excelenta pentru debitare metal, profile termopan, PVC etc.


Este un fierastrau vertical cu banda pentru lemn, destinat lucrarilor profesionale. Lama se schimba fara efort. Se prezinta cu o serie de accesorii care sporesc fiabilitatea si confortul.


Fierastrau cu banda

Cu toate ca este un model cu fir, dispune de mobilitate (multumita rotilor). Atunci cand lucram cu echipamente de debitat metal se pot realiza operatiuni de taiere a diferite piese, teava sau profil metalic. Folosim pentru acest lucru in cadrul activitatii un fierastrau metal care prin intermediul unei panze sau unui disc circular efectueaza taierea metalului. Pentru o exploatare sigura cand debitam metal trebuie sa folosim mecanisme de tip menghina care stabilizeaza.


Un fierastrau cu banda vine dotat standard cu o panza pentru taiere. Operatiunea de inlocuire a acesteia incepe cu slabirea surubului de pe masa, care apoi este indepartat, apoi se actioneaza o manivela de pe roata din partea de sus care duce la detensionarea panzei. Menghina hidraulica superioara si alte functii asigura siguranta operatorului. Manuale, semi – autamate, sau complet automate reduc erorile de operare si duc la rentabilitate sporita.


Banzic, fierastrau cu banda lemn, pentru debitarea lemnului. Website detinut de Tuboni Trade S. Va rugam sa alegeti unul dintre operatorii nostri de mai jos pentru comenzi sau informatii suplimentare. Intinzatorul de banda cu ambreiaj este un patent exclusiv, iar impreuna cu sistemul NG de rotatie a benzii in sens invers obtineti un produs adaptat nevoilor voastre, pentru o utilizare optima si versatila. De asemenea, setul nu contine duza de aspiratie.


Acest lucru nu va afecta activitatea comerciala ROCAST. Comenzile clientilor vor fi transmise in continuare prin agentii Rocast, in format electronic sau telefonic.


Indispensabil in atelierul de masini si pentru instalatori. Se pot efectua taieri longitudinale, transversale si oblice.


Fierastrau cu banda

Ai livrare rapida in toata tara, plata cu car in rate fara dobanda sau cu credit online. Constructie solida din otel. Dimensiunile mesei sunt de 300x3mm pentru o buna sustinere.


Un asemenea fierastrau cu banda este cu precadere in atelierele specializate si mai rar in locuintele amatorilor. Un astfel de echipament necesita un nivel inalt de profesionalism, dat fiind faptul ca poseda o precizie exceptionala, iar mai mult decat atat mai are si dimensiuni generoase si costa si mult. Permite iluminarea cu LED-uri pentru suprafata materialului in zonele intunecoase.


Echipat cu stand cu. Unele specificaţii sau preţul, pot conţine mici inadvertenţe, pot fi modificate de către producator făra preaviz sau pot conţine erori de operare. Setul de livrare: O panza de fierastrau universal AGhidaj.


Are un sistem de ghidare si reglare a lamei de fierastrau prinsa cu cremaliera si pinion. LED incorporat pentru o vizibilitate sporita a zonei de lucru.


Preturi si oferta de produse din gama panze fierastrau banda din toate magazinele online din Romania. Acest ferastrau pentru metal poate debita atat tevi cat si bare pline la unghiuri ce pot atinge si 60° multumita functiei de reglaj continuu a vitezei panzei.


Chiajna - Oferta vanzare. Aceasta panza pentru fierastrau cu banda se utilizeaza pentru urmatoarele aplicatii: taierea industriala a profilelor grele din otel, taierea industriala a otelurilor inoxidabile, taierea industriala pentru aliaje pe baza de nichel (Inconel, Monel), operare pe masini industriale medii si grele.


Garantia de Livrare. Publica anunturi gratuite cu cereri si oferte de servicii si produse de vanzare.

Nessun commento:

Posta un commento

Nota. Solo i membri di questo blog possono postare un commento.