giovedì 30 novembre 2017

Circular cu freza

Mașină combinată cu circular pentru debitat lemn si freză. Fabricat in UE pentru Wood IQ. Calitate foarte bună la un preț accesibil! Abric cu grosime, circular, bormasina si freza.


Lungime masa 110cm( doua mese de lucru)diametru panza 250mm, cutite abric 230mm.

Viteza am marit-o prin. Câmpul destinat e-mailului nu trebuie să fie gol Vă rugăm să introduceți o adresă de e-mail validă. Ca si alte masini combinate, masinile combinate circular de formatizat si freza nu pot fi folosite in acelasi timp la doua operatiuni.


Vorel sau ELPROM cu reducere si livrare gratuita din stoc. Garantia de Livrare. Masina combinata circular cu freza. Dimensiunile mari ale masinii si constructia robusta recomanda.

Fierastrau circular de masa magazine, preturi, oferte. Panza circulara si incizor de inalta. Dispozitiv de protectie de inalta calitate pentru freza trepte.


Sunteti invitati pe site-ul nostru Va stam cu placere la dispozitie. Combinata doua operatii circular cu incizor si freza circular cu lama de cm.


Datorita echiparii standard generoase acest model ofera o performanta neobisnuita si un maxim de posibilitati de utilizare. Circular cu incizor si freza. Este disponibila freza identica. MASIAN DE FREZAT CU MASA MOBILA CIRCULAR CU FREZA CU MASA.


Responsabilitati: - Munca se va efectua si pe masini de tamplarie: circular, abric, freza - Pregateste marfa dupa schita si model - Responsabilitate pentru ca. SET FREZE PENTRU LEMN 25BUC. Atasamanet ascutire cutite de strung Mandrina fixare freza 1. Turatia de lucru circular = 7rot. Diametru ax freza = 30mm Diametru max.


Strungul este acţionat cu un motor monofazat de 7W şi dispune de avans automat de precizie superioară, optim atât pentru strunjire, cât şi pentru filetare.

Dotari standard: - Masa. Ax butuc abric cu flanse panza circular si butuc freza 40cm. Volovăţ, Județul Suceava. Oferte produse si servicii: freze circulare.


Vand circular cu incizor si freza, marca Paoloni, pentru lemn masiv si. Freza circulara magazine, preturi, oferte. Scule, bormasina, circular, freza. Lichidare de stoc ! Gama de masini combinate pe care v-o prezentam si care include circulare cu abric, circular cu masa si abric (abric cu circular, abricht cu circular, circular cu abricht), circular cu abric si freza se adreseaza atat utilizatorilor amatori, cat utilizatorilor profesionisti din micile ateliere de prelucrare a lemnului.


Cel mai mare catalog pentru panze circulare, freze, cutite,scule diamantate,burghie,placute amovibile, banzic pentru productia de mobila din LEMN,PAL,MDF. Am facut filmuletul demonstrativ,de aceea nu m-am silit sa fac perfect, ci doar ca sa arat ca se poate face si fara freza mare.


Masinile combinate circular si freza sunt utilaje utilizate la diverse operatiuni pentru prelucrarea lemnului, prevazute cu un motor sau cu mai multe, cum ar fi taierea cu un ferastrau circular si frezarea cu o freza. Lucrarile de mentenanta a masinilor combinate circular si freza vor fi realizate cu echipamentul oprit. Cea mai avantajoasă ofertă începe de la 1Lei.


Datorita necesitatii utilizatorilor de a utiliza un utilaj pentru prelucrarea lemnului pentru numeroase aplicatii, au fost dezvoltate, de-a lungul timpului, masini combinate (masini combinate circular cu freza, circular de formatizat cu freza, masini universale combinate) care sa poata raspunde cerintelor de prelucrare ale acestora.

Nessun commento:

Posta un commento

Nota. Solo i membri di questo blog possono postare un commento.